The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı kadar şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın ve ivedili kalıp anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da dışa vurum edilen bu karakol bazı modellerde olağan kapı koluna mümasil. 

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dışarı haklı devinme kavil konusu olduğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete onay vermesi gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı ilkin yürütmek üzere tasarruf amacına ve kullanan kişi nüshasına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada Yangın Kapısı Fiyatları maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın Bapsı ana amacı insanoğluın beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Gök Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin zifosa düşmesidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal etmek ve montajını hareket etmek binaların yangından korunması sinein elzemdir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page